Opdrachten

Strategisch communicatieadvies

Onderwijsraad: Aanscherpen van de positionering van de Onderwijsraad, het ontwikkelen van een nieuwe communicatievisie- en strategie en het communicatiever maken van de organisatie. Augustus 2018 tot december 2019.

AWTI (Adviesraad wetenschap, technologie en innovatie). Strategisch communicatieplan maken en helpen bij het implementeren, communicatiever maken van de organisatie, quick wins doorvoeren. Communicatie en woordvoering rondom publicatie advies en conferentie ‘Verspreiding, de onderbelichte kant van innovatie’ op 7 september. Juni 2018 tot juli 2019.

Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht: Begeleiden bij het intern en extern uitrollen van de aangescherpte positionering. In 2017 reeds nieuwe positionerinsgstrategie voor de faculteit gemaakt en plan geschreven. Februari 2018 tot maart 2019.

Hoogheemraadschap Rijnland: Communicatiecampagne ontwikkelen gericht op inwoners van Leiden en omstreken. Aftrap met een inspiratiesessie van een dagdeel voor medewerkers van het Hoogheemraadschap. In samenwerking met Bureau Buhrs. Mei tot november 2018.

Dagvoorzitterschap

Onderwijsraad: Dagvoorzitter tijdens het Eeuwfeest van de Onderwijsraad. Met sprekers als minister Ingrid van Engelshoven en voorzitter van de Onderwijsraad Edith Hooge. 22 februari 2019.

Rijkswaterstaat: Dagvoorzitter tijdens de Marktconsultatiedag over een getijdencentrale bij het Grevelingenmeer. 8 november 2018.

Onderwijsraad: Begeleider van de tweedaagse startbijeenkomst van de nieuwe Onderwijsraad. Januari 2019.

Zangworkshops Teambuilding en Leiderschap

Dierenbescherming: Zangworkshops Teambuilding tijdens landelijk festival in de Rijtuigenloods in Amersfoort voor de vrijwilligers en medewerkers van de Dierenbescherming.

Ministerie van OC&W: Zangworkshop Teambuilding voor de secretaris-generaal en de directeuren-generaal.

Onderwijsraad: Zangworkshop Teambuilding voor stafbureau van de Onderwijsraad.

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied: Als afsluiting van een heidag Zangworkshop Teambuiling voor een team van ODNZKG.

2College Durendael: Zangworkshop Verandering voor een team van leerkrachten van deze middelbare school in Oisterwijk.

Women in Pharma: Twee Zangworkshops Leiderschap gegeven tijdens jaarlijkse netwerkdag voor vrouwen die werkzaam zijn in de Pharmacie.

&samhoud: Een reeks van 15 Zangworkshops Leiderschap en Verandering gegeven voor de klanten van &samhoud.

Trainingen

Onderwijsraad: Mediatraining en social mediatraining voor raadsadviseurs. Februari en maart 2019.

AWTI: Social mediatraining voor stafleden. Augustus 2018

Futur: Mediatraining voor bestuursleden van deze organisatie voor jonge ambtenaren.

Radar Advies: Mediatraining van een dagdeel voor een team van 12 medewerkers, opgevolgd door praktijktrainingen voor medewerkers.