Zangworkshop Teambuilding

zangworkshop-fanny-bodSamen zingen werkt verbindend en ontspannend. Net als in een team, merk je dat je door samen te zingen veel mooier klinkt dan in je eentje. Ieder heeft zijn eigen rol, zijn eigen partij, maar als je ‘samenwerkt’ wordt het pas echt een geheel. Teamwork bij uitstek!

Na een verrassende opening vertel ik tijdens deze workshop over hoe samen zingen bijdraagt aan de versterking van jullie team. Na een korte opwarming gaan we lekker aan de slag. We studeren een leuk, meerstemmig nummer in waarin alle soorten stemmen nodig zijn. Klinkt het team als 1 geheel? Luisteren jullie echt naar elkaar? En hoe gaat het als een van jullie een solopartijtje inzet?

  • Deze workshop duurt 1,5 tot 2 uur, is geschikt voor 5 tot 25 deelnemers en doet het ook heel goed tijdens heidagen of een dagje uit met het team!
  • Goed kunnen zingen is niet nodig,  luisteren naar de anderen en plezier in het zingen wel!

Lees in deze blog meer over de Zangworkshop Teambuilding: http://www.fannybod.com/is-jouw-team-in-tune-hoe-samen-zingen-jouw-team-versterkt/. Of kijk hoe medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming samen stonden te swingen: