Vakblad C: De Onderwijsraad maakt omslag in de communicatiestrategie

foto voor C (Logeion) 2 Onderwijsraad‘Een grotere impact door meer focus en een menselijk gezicht; de Onderwijsraad maakt omslag in de communicatiestrategie.’ Dit is de titel van het artikel in het vakblad C van Logeion waarvoor ik samen met Fenna Knops (van de Onderwijsraad) ben geïnterviewd.

In 2019 was de Onderwijsraad een van mijn grootste opdrachtgevers. Mijn opdracht: til de gehele strategische communicatie van de Onderwijsraad naar een hoger niveau. In dit artikel vertel ik over mijn visie op strategische communicatie, over de gehanteerde aanpak om tot een gedragen strategie te komen én natuurlijk over de resultaten die we samen met het team hebben geboekt.  Lees hier meer. Artikel over Onderwijsraad Vakblad C van Logeion