Online Muzikale Sfeermaker

Ben je op zoek naar een online muzikale sfeermaker of energizer tijdens een online conferentie of evenement? Of zoek je een verrassende manier om een online (Kerst)borrel – of lunch te houden met je team of collega’s?

Daar kan ik, samen met mijn pianist, een goede bijdrage aan leveren! Wat doe ik als ‘Online Muzikale Sfeermaker’?

  • Tijdens jouw online evenement krijg ik deelnemers op een muzikale manier in beweging door samen te swingen en te zingen.
  • Als intermezzo in het programma zing ik liedjes, als je wilt met een bruggetje naar het thema van jouw evenement
  • Of ik zorg voor interactie tussen mensen met een muziekquiz of met de ‘levende jukebox’, waarbij mensen samen kunnen kiezen welke liedjes we spelen.

Nu ook voor Kerstborrels!

Let op!! Speciaal voor online Kerstborrels of Kerstlunches verzorg ik nu ook energizers en intermezzo’s met Kerstliedjes. Dé oplossing om in coronatijd toch een verrassende en gezellige Kerstborrel te kunnen houden.

Meer informatie? Bel of mail: 06-51859290 of contact@fannybod.com

Wil je vast luisteren naar mijn muziek? Kijk dan op https://fannymuziek.nl