Muzikale Meet-up Leiderschap

DSC_0177

Voor leiderschap is moed nodig. Een moedig leider kent zichzelf, weet waar hij voor staat en neemt zelfbewust zijn plek in. Ook wordt er van leiders verwacht dat zij een visie hebben op de koers van hun bedrijf. Maar kunnen zij dit ook vol overtuiging uitdragen aan hun medewerkers?

In een Muzikale Meet-up kun je dit heel goed op een creatieve manier oefenen en daardoor je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Immers, ook een zanger moet zijn stem en zijn lichaam kennen, weten wat hij wil zingen én vooral: de moed hebben om te zingen!

Tijdens de Muzikale Meet-up besteden we aandacht aan oefeningen voor een goede ademsteun, aan jouw contact met je publiek en aan ontspannen omgaan met je stem. Daarna gaan we over naar het echte werk: zingen! We gaan zowel samen zingen als korte solostukjes aan elkaar laten horen. Laat je stem voluit horen en krijg tips en tops voor een nog betere performance en stemgebruik.

  • De workshop duurt 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor een groep van 4 tot 20 deelnemers

Op zoek naar een andere Muzikale Meet-up? Naast deze Meet-up over Leiderschap geef ik ze ook gericht op Teambuilding of op Verandering. Lees hier meer over de andere Muzikale Meet-ups of kijk naar dit filmpje!