Zangworkshop Leiderschap

DSC_0177

Voor leiderschap is moed nodig. Een moedig leider kent zichzelf, weet waar hij voor staat en neemt zelfbewust zijn plek in. Ook wordt er van leiders verwacht dat zij een visie hebben op de koers van hun bedrijf. Maar kunnen zij dit ook vol overtuiging uitdragen aan hun medewerkers?

In een zangworkshop kun je dit heel goed op een creatieve manier oefenen en daardoor je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Immers, ook een zanger moet zijn stem en zijn lichaam kennen, weten wat hij wil zingen én vooral: de moed hebben om te zingen!

Tijdens de workshop besteden we aandacht aan oefeningen voor een goede ademsteun, aan jouw contact met je publiek en aan ontspannen omgaan met je stem. Daarna gaan we over naar het echte werk: zingen! Deelnemers gaan individueel aan de slag met hun favoriete aria, popliedje of jazzsong. Laat maar horen, zing het voor de andere deelnemers en krijg tips en tops voor een nog betere performance en stemgebruik.

  • De workshop duurt 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor een groep van 5 tot 15 deelnemers.
  • Natuurlijk werk ik conform de RIVM-coronaregels voor verantwoord samen zingen.

Op zoek naar een andere Zangworkshop? Naast de Zangworkshop Leiderschap geef ik ook Zangworkshops gericht op Teambuilding of op Verandering. Lees hier meer over de andere Zangworkshops of kijk naar dit filmpje!