Muzikale Meet-up Verandering

zangworkshop-fanny-bod

Bijna alle organisaties en bedrijven zijn continu in ontwikkeling en verandering. Dit vraagt veel van de leidinggevenden, van medewerkers en van veranderteams. Leiders en verandermanagers moeten een visie kunnen uitdragen over de toekomst van het bedrijf of de afdeling en hun medewerkers kunnen motiveren voor de koers van het bedrijf. Maar een leider heeft vooral moed en lef nodig om soms onpopulaire maatregelen te nemen en zelf het juiste verandervoorbeeld te geven.

Met mijn Muzikale Meet-up  Verandering kan ik daar een goede bijdrage aan leveren. In deze workshop daag ik deelnemers uit om uit hun comfortzone te komen.  Deelnemers ervaren op een creatieve, muzikale manier dat weerstand en stress horen bij het doen van iets nieuws. Ze leren deze gevoelens te (h)erkennen bij zichzelf en ermee om te gaan. Als ze dit eenmaal bij zichzelf herkennen, zullen ze dit vervolgens ook sneller herkennen bij hun medewerkers of collega’s.

Zingen is hiervoor zeer geschikt omdat het fysiek is: je lichaam is je instrument. Tijdens het zingen worden de deelnemers zich extra bewust van de signalen van discomfort. Daarnaast is zingen ook heel leuk en heeft het een grote funfactor! En dat maakt dat mensen sneller in beweging komen. Uiteindelijk leren de deelnemers tijdens mijn workshop dat ze moedig genoeg zijn om de drempel over te gaan en iets nieuws te doen.

  • Deze Muzikale Meet-up duurt 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor groepen van 5 tot 15 mensen.
  • Op zoek naar een andere workshop? Naast de Muzikale Meet-up  Verandering geef ik ze ook  gericht op Teambuilding of Leiderschap. Lees hier meer over de andere Muzikale Meet-ups of kijk naar dit filmpje!