Zangworkshop Verandering

zangworkshop-fanny-bod

Bijna alle organisaties en bedrijven zijn continu in ontwikkeling en verandering. Dit vraagt veel van de leidinggevenden, van medewerkers en van veranderteams. Leiders en verandermanagers moeten een visie kunnen uitdragen over de toekomst van het bedrijf of de afdeling en hun medewerkers kunnen motiveren voor de koers van het bedrijf. Maar een leider heeft vooral moed en lef nodig om soms onpopulaire maatregelen te nemen en zelf het juiste verandervoorbeeld te geven.

Met mijn Zangworkshop Verandering kan ik daar een goede bijdrage aan leveren. In deze workshop daag ik deelnemers uit om uit hun comfortzone te komen.  In mijn workshop leren deelnemers op een creatieve, muzikale manier dat weerstand en stress horen bij het doen van iets nieuws. Ze leren deze gevoelens te (h)erkennen bij zichzelf en ermee om te gaan. Als ze dit eenmaal bij zichzelf herkennen, zullen ze dit vervolgens ook sneller herkennen bij hun medewerkers of collega’s.

Zingen is hiervoor zeer geschikt omdat het fysiek is: je lichaam is je instrument. Tijdens het zingen worden de deelnemers zich extra bewust van de signalen van discomfort. Daarnaast is zingen ook heel leuk en heeft het een grote funfactor! En dat maakt dat mensen sneller in beweging komen. Uiteindelijk leren de deelnemers tijdens mijn workshop dat ze moedig genoeg zijn om de drempel over te gaan en iets nieuws te doen.

  • Deze workshop duurt 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor groepen van 5 tot 15 mensen.
  • Natuurlijk werk ik conform de RIVM-coronaregels voor verantwoord samen zingen.
  • Op zoek naar een andere Zangworkshop? Naast de Zangworkshop Verandering geef ik ook Zangworkshops gericht op Teambuilding of Leiderschap. Lees hier meer over de andere Zangworkshops of kijk naar dit filmpje!