Zangworkshop Teambuilding

Samen zingen werkt verbindend en ontspannend. Net als in een team, merk je dat je door samen te zingen veel mooier klinkt dan in je eentje. Ieder heeft zijn eigen rol, zijn eigen partij, maar als je ‘samenwerkt’ wordt het pas echt een geheel. Teamwork bij uitstek!

Na een verrassende opening vertel ik tijdens deze workshop over hoe samen zingen bijdraagt aan de versterking van jullie team. Na een korte opwarming gaan we lekker aan de slag. We studeren een leuk, meerstemmig nummer in waarin alle soorten stemmen nodig zijn. Klinkt het team als 1 geheel? Luisteren jullie echt naar elkaar? En hoe gaat het als een van jullie een solopartijtje inzet?

  • Deze workshop duurt 1,5 tot 2 uur, is geschikt voor 4 tot 12 deelnemers en doet het ook heel goed tijdens heidagen of een dagje uit met het team!
  • Natuurlijk werk ik conform de RIVM-coronaregels voor verantwoord samen zingen.
  • Goed kunnen zingen is niet nodig,  luisteren naar de anderen en plezier in het zingen wel!

Lees in deze blog meer over de Zangworkshop Teambuilding.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem contact met mij op via: 06-51859290 of contact@fannybod.com

Op zoek naar een andere Zangworkshop? Naast de Zangworkshop Teambuilding geef ik ook Zangworkshops gericht op Leiderschap of op Verandering. Lees hier meer over de andere Zangworkshops die ik geef en kijk naar het filmpje.